Monday, 14 December 2009

Highlights Phoenix Bangkit FC vs FC Rubin Irbid




Oleh kerana kekurangan staf di bahagian media PSL, tiada post match report untuk mana-mana match.
Kami di bahagian media sekali lagi membuka peluang kepada semua untuk menjadi sebahagian daripada kami. Kelebihan? Semua kerana Allah Ta'ala.

Kami juga ingin mencari sesiapa yang sanggup merakam video sepanjang perlawanan untuk ketiga-tiga perlawanan. kan lebih bagus daripada post match report. tapi semuanya bergantung kepada kerelaan anda. tanpa pengorbanan, takde laa kesenangan. Jangan pandai mintak ini mintak itu tapi sendiri tak pernah nak volunteer. Allah A'lam.

8 comments:

mar jonas said...

kelakar benar ko celebrate gol cap hahah

Abdulla said...

haha.ape yg kelaka nye ha.ahaha

eh tp btw ni gune camera sape?kalau gune camera aku nnt sape2 yg record tu leh jumpe aku,nak bgtau format untuk compress supaya gamba lebih cantek

mUneer said...

gila lawak video ni...

muhammad said...

salam.

untuk pengetahuan semua, disallowed goal oleh amin dalam video ini adalah berpunca daripada duwang yang berada dalam kedudukan offside sewaktu menahan bola hasil rembatan tak jadi alan. sila rujuk minit 1:13

sekian melaporkan.

yg merekod said...

diharap pemain yg menjaringkan gol blehla berlari ke arah camera untuk celebration nampak lebih mantap.

Anuar said...

hahahaha...terlebih celebrate plak...semangat nih

mar jonas said...

pasni kalau aku score mende pertama aku carik adalah cemraman..malam ni nak prektis celebration camne

acap marwan said...

xpe nuar.ko assist smart gile.ko lyk la nk celebrate camtu.smpai camerman pn kliru.haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...