Saturday, 13 March 2010

Highlights Matchday 7



Harap maaf sekiranya tidak memuaskan. Nampaknya kami terlalu memandang rendah terhadap beberapa asakan yang kurang berbahaya tetapi akhirnya menghasilkan gol. (nak jimat bateri sebenarnya)

11 comments:

mKjEP said...

haha.siot acap ckp aku xikhlas.kne sound dgn linesman masuk pdg celebrate gol.haha

Mursyid said...

Salam,

nih sekadar cadangan,
apa kata Unit Media PSL pinjam camera ahli2 PERMAI untuk buat rakam Video, for example camera aku ke, aku x kesah kalaw nak pinjam. Mgkin Kualiti x sebaik Perakam Video, tp at least dapat atasi masalah kehabisan bateri.

Amacam?

Aragorn said...

hahaha
aku bangga dgn bugatti..sbb tuh ak happy..mcm aku plk yg jaringkan gol
wakakakakakaka

Abdul Munir Sanusi said...

'yang penting kita dapat tangkap emosi'


ayat memang tak boleh blah

Abdulla said...

Mursyid,
thanks sebab sudi, tp ekceli kitorng ade bateri lebih, tapi hari tu tak bawak plak..tapi kalo ade banyak kamera pon best gak, leh ambik dari angle lain

acapmarwan said...

ya Allah,ape ak wat tu.g pnjt awe plak.cam pe je.malu aku =.='

kamen said...

hahahh nice cover line!

nwar said...

haha btul tu..acap marwan cam jiwang dgn abang sndiri plak..lari2, lompat dan peluk.

cardi said...

ko tanak jiwang ngan abg ko ke nwa?

acapmarwan said...

xdela,ak bundget nak celebrate gol cam cun2 sket.skali yg tu plak kua.btw,ak tau abg ko sape nwaa..hahaha.

fanarsenal said...

acap, ni x cukup quality nk hantr sundance festival nih, buat lebih baik ok.huahua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...